Image for Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Welke projecten en organisaties ondersteunen jullie?
Het N. van Ballegooijen Fonds steunt projecten en goede doelen die ten goede komen aan het algemeen nu in veel verschillende sectoren. Organisaties en projecten in de eigen regio hebben de voorkeur (Land van Heusden en Altena en aangrenzende regio’s). Daarnaast ondersteunen wij ook nationale en internationale projecten maar daar gelden wel andere voorwaarden voor. Bekijk of het project valt binnen onze doelstelling en doelbestedingen. Bekijk daarnaast de voorwaarden voor lokale, nationale en internationale projecten, die gelden bij het doen van een aanvraag.

Hoe kan in een aanvraag indienen en wat dien ik in?
Een aanvraag wordt bij voorkeur per mail ingediend. Kijk ook naar de voorwaarden voor het doen van een aanvraag, hier is alle informatie te vinden over wat er verwacht wordt bij het doen van een aanvraag.

Wat kun je van ons verwachten nadat je een aanvraag hebt gedaan?
Het NvB Fonds kan contact opnemen voor aanvullende informatie. Het bestuur streeft erna binnen 8 weken uitsluitsel te geven over een aanvraag. Indien een aanvraag wordt afgewezen zal het bestuur dit, waar mogelijk motiveren. Bij toekenning zal het bestuur een bevestiging sturen met daarin de voorwaarden van de uiteindelijke uitkeringen. Voor meer informatie bekijk: Wat kunt u vervolgens van ons verwachten?

Heeft u nog een vraag die op deze site niet beantwoord wordt?
Stel uw vraag via email.

Doe een aanvraag

Bekijk hier onze voorwaarden.
Deze zijn afhankelijk van waar uw project of doel zich bevindt.